Kategorier
Skulptur Uncategorized

Enigma I

med undertitlen: ” hvorfor er mænd så mærkelige”

et værkforløb der voksede ud af min fascination af en lang række af de mandeportrætter – plane såvel som skulpturelle – jeg var stødt på gennem årene.

Kategorier
Skulptur Uncategorized

Dialogskulptur

En interaktiv skulptur – akrylplader m. print & RGB-Lys m. controller.

Bestillingsværk til LEGO.

Kategorier
Skulptur Uncategorized

Her udvikler vi talent sammen.

Et ombygningsparat værk med “skaller, rør og fikspunkter”

Bestillingsarbejde til Kirkebakkeskolen / Vejle

Kategorier
Skulptur Uncategorized

Overgange

“Fra spredt til samlet”

En vægudsmykning til Vejle Idræts Høj- og Efterskole.

Kategorier
Skulptur Uncategorized

Lysværker.

Diverse installationer leveret til diverse events i Vejle.

Kategorier
Scenografisk indretning Uncategorized

Culinary Institute by Vejle Erhverv

Udfordring: Gastronom Per Mandrup, ansat ved Vejle Erhverv, havde brug for et lokale, hvor hans vision om glæde og kvalitet omkring måltidet var i fokus. Et sted, som kunne servicere og inspirere alle, der arbejder professionelt med mad i Vejle Kommune, og et sted, hvor gastronomiens frontfigurer kunne komme forbi. Der skulle kunne afholdes masterclasses både on location og via videokonference for hele spektret fra institutionskøkken til gourmetrestaurant.

Løsningen: Den indretningsløsning, vi endte op med, bestod af næsten 100% unika produceret inventar. Jeg skabte blandt andet en markant bordskulptur til fotosessions, specialdesignede reoler, borde, planteskjulere, skraldespande og skrivevægge  for blot at nævne det væsentligste. Alle møbler er på hjul og kan placeres præcist efter dagens behov. Desuden blev der installeret et godt arbejds- og fotolys så de videosessions, der udsendes er i den bedst mulige kvalitet.                                                                                                                                                      Det hel er placeret på et grønt, rengøringsvenligt og stødabsorberende sportsgulv.

Kategorier
Scenografisk indretning Uncategorized

Vingsted Hotel og Konferencecenter

Udfordring: Hotellets reception og loungeområde var ikke længere tidssvarende. Publikum blev mødt af et  afvisende design med en indretning, der ikke tog højde for de funktioner der er samlet i en receptions opgaver.

Kategorier
Scenografisk indretning Uncategorized

Spinderihallerne, Vejle

Udfordring: Da Vejle Kommunes Center for Kunst og Erhverv i 2009 – Spinderihallerne – flyttede ind i den 13.000 m2 store bygning var der brug for at tænke kreativt, så kernefortællingen om Spinderihallerne kunne aflæses fra det øjeblik, man trådte ind ad døren: At der her er et sted, hvor alt kan ske, hvis man vil. Det betyder at der er krav til indretningens fleksibilitet og visuelle formidling. Her er både plads til rammer, der giver en fast base i hverdagen, hvor man både skal arbejde, socialisere og indgå nye aftaler. Og til en mangfoldighed af konferencer, udstillinger, koncerter, events, workshops og alt, hvad man ellers kan finde på!

Kategorier
Scenografisk indretning Uncategorized

Study Support Center, Vejle

Udfordring: Med ønsket om en fælles adresse for ungdomsvejledningen i Vejle Kommune skulle der skabes et sted, hvor de unge havde lyst til at komme. Og hvor medarbejderne havde lyst til at være.

Løsningen: Det manuskript der voksede frem i processen, fik en kerne med fokus på at “de unge skal inviteres indenfor af venlige farver, symboler og runde former – ikke af skranker, kanter og papirstakke”. Medarbejderne fik en arbejdsplads med de nødvendige rammer for et ligeværdigt samarbejde med de unge – og med hinanden.

Kunden siger: Study Support Center blev matchet med virksomhedsscenograf Karen Noeberg, der med teatrets virkemidler skabte en fortælling om medarbejderne som aktører, der formidler for et publikum. Study Support Center var scenen, hvor de unge nemt kunne orientere sig. Resultatet er et sted, hvor de unge inviteres ind fra gaden for at få vejledning, rådgivning og støtte før, under og videre i uddannelse.

Kategorier
Scenografisk indretning Uncategorized

Messestand for HOWE til Orgatec / Köln

Udfordring: Med en placering midt i rummet var der behov for at skabe plads til gode udstillingsområder for firmaets møbeldesigns, og samtidig give mulighed for et nødvendigt “maskinrum” for standens personale.