Bæredygtighed, funktionalitet og cirkulær økonomi

Projektets omfang og budget afklares i spændingsfeltet mellem det der drømmes om, og det der er råd til. Med overblik og bevidste prioriteringer vil et budget række længere end ved indretningsmæssige ad hoc løsninger. Der rig mulighed for, og god økonomi i, at indarbejde virksomhedens eksisterende inventar i løsningen og kun tilføje nyt, hvor det er absolut nødvendigt. Jeg prioriterer bæredygtige løsninger, med øje for cirkulær økonomi højt.

Uanset om der er tale om et redesign, eller nydesign af inventar vil jeg altid arbejde med at finde løsninger der refererer til virksomhedens arkitektur og kerneværdi, og derved skabe en skræddersyet, funktionel fortælling om din virksomhed.

Arbejdet forløber i cirkulær proces:

  • Behovsafklaring / kortlægning af virksomhedens kernefortælling i samarbejde med virksomhedens direktion og medarbejdere.
  • Godkendelse af fortællingen
  • Fortællingen omsættes til en scenografisk løsning.
  • Produktion og implementering ud fra en detaljeret produktions- og budgetstyringsplan.
  • Efter en nærmere aftalt periode kan processen gentages i en mindre målestok i det omfang der sker ændringer i virksomhedens behov