Udfordring: Gastronom Per Mandrup, ansat ved Vejle Erhverv, havde brug for et lokale, hvor hans vision om højnelse af glæde og kvalitet omkring måltidet var i fokus. Et sted, som kunne servicere og inspirere alle, der arbejder professionelt med mad i Vejle Kommune, og et sted, hvor gastronomiens frontfigurer kunne komme forbi. Der skulle kunne afholdes masterclasses både on location og via videokonference på hele spektret fra institutionskøkkenet til gourmetrestauranten. Ønsket var, at det rum der blev indrettet, var funktionelt og fleksibelt, og nemt skulle kunne omstilles til at dække lige præcis de behov, hver enkelt kursusdag kunne have.

Løsningen: Den indretningsløsning, vi endte op med, bestod af næsten 100% unika produceret inventar. Jeg skabte blandt andet en markant bordskulptur i tæt samarbejde med tømmermester Anders Ahrenkiel. Reoler og bordstel med sparring fra smed Flemming Kjellerup Jensen. Diverse hylder og skraldespandsskjulere i genbrugstræ, produceret i samarbejde med Anders Koed Jensen, TrÆls. Alle møbler har hjul og kan flyttes. Der blev installeret et godt arbejds- og fotolys i tæt samarbejde med Lars Andersson fra Luminex, mens der til gulvbelægningen blev valgt et grønt, rengøringsvenligt og stødabsorberende sportsgulv.