Kategorier
Scenografisk indretning Uncategorized

Culinary Institute by Vejle Erhverv

Udfordring: Gastronom Per Mandrup, ansat ved Vejle Erhverv, havde brug for et lokale, hvor hans vision om glæde og kvalitet omkring måltidet var i fokus. Et sted, som kunne servicere og inspirere alle, der arbejder professionelt med mad i Vejle Kommune, og et sted, hvor gastronomiens frontfigurer kunne komme forbi. Der skulle kunne afholdes masterclasses både on location og via videokonference for hele spektret fra institutionskøkken til gourmetrestaurant.

Løsningen: Den indretningsløsning, vi endte op med, bestod af næsten 100% unika produceret inventar. Jeg skabte blandt andet en markant bordskulptur til fotosessions, specialdesignede reoler, borde, planteskjulere, skraldespande og skrivevægge  for blot at nævne det væsentligste. Alle møbler er på hjul og kan placeres præcist efter dagens behov. Desuden blev der installeret et godt arbejds- og fotolys så de videosessions, der udsendes er i den bedst mulige kvalitet.                                                                                                                                                      Det hel er placeret på et grønt, rengøringsvenligt og stødabsorberende sportsgulv.