Kategorier
Scenografisk indretning Uncategorized

Spinderihallerne, Vejle

Udfordring: Da Vejle Kommunes Center for Kunst og Erhverv i 2009 – Spinderihallerne – flyttede ind i den 13.000 m2 store bygning var der brug for at tænke kreativt, så kernefortællingen om Spinderihallerne kunne aflæses fra det øjeblik, man trådte ind ad døren: At der her er et sted, hvor alt kan ske, hvis man vil. Det betyder at der er krav til indretningens fleksibilitet og visuelle formidling. Her er både plads til rammer, der giver en fast base i hverdagen, hvor man både skal arbejde, socialisere og indgå nye aftaler. Og til en mangfoldighed af konferencer, udstillinger, koncerter, events, workshops og alt, hvad man ellers kan finde på!

Løsningen: Spinderihallernes scenografi er på den baggrund vokset frem siden indvielsen, hvor vi lagde fundamentet for den fælles viden om stedets funktionalitet og udviklingsbehov. Det har betydet, at der altid er bygget oven på de eksisterende løsninger, hvilket har givet holdbare og økonomisk forsvarlige løsninger, der altid bygger videre på stedets ånd.

Kunden siger: Spinderihallerne har siden 2006 samarbejdet, og samarbejder fortløbende, med Karen Noeberg, om at give merværdi til stedets brugere ved optimale indretning og løsninger. Karens kompetencer har haft stor betydning for Spinderihallernes grundlæggende visuelle identitet. Hun har en eminent evne til at skabe funktionalitet ved at tilgodese de mangfoldige behov og ønsker, som brugerne har – hvad enten det er indretning og opbygning af en café, en konferencesal, et event eller en udstilling. Hun evner overbevisende at skabe forskelligartede udtryk, som er tilpasset de individuelle behov, og omsætter dem til funktionelle rum, der skaber stor værdi for de, der bruger dem.

Lene Lawaetz, Innovationschef i Vejle Kommune / Leder af Spinderihallerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *