Kategorier
Scenografisk indretning Uncategorized

Study Support Center, Vejle

Udfordring: Med ønsket om en fælles adresse for ungdomsvejledningen i Vejle Kommune skulle der skabes et sted, hvor de unge havde lyst til at komme. Og hvor medarbejderne havde lyst til at være.

Løsningen: Det manuskript der voksede frem i processen, fik en kerne med fokus på at “de unge skal inviteres indenfor af venlige farver, symboler og runde former – ikke af skranker, kanter og papirstakke”. Medarbejderne fik en arbejdsplads med de nødvendige rammer for et ligeværdigt samarbejde med de unge – og med hinanden.

Kunden siger: Study Support Center blev matchet med virksomhedsscenograf Karen Noeberg, der med teatrets virkemidler skabte en fortælling om medarbejderne som aktører, der formidler for et publikum. Study Support Center var scenen, hvor de unge nemt kunne orientere sig. Resultatet er et sted, hvor de unge inviteres ind fra gaden for at få vejledning, rådgivning og støtte før, under og videre i uddannelse.